Иван Бакалов изригна с поредния си брутален коментар в социалната мрежа.

...
Иван Бакалов изригна с поредния си брутален коментар в социалната мрежа.
Коментари Харесай

Иван Бакалов с брутален коментар: Колкото повече компромати за Борисов и ГЕРБ излизат, толкова повече губят БСП

Иван Бакалов изригна с следващия си брутален коментар в обществената мрежа. Според него колкото повече компромати за Борисов и ГЕРБ излизат, толкоз повече губят Българска социалистическа партия.

Ето какво написа журналистът в персоналния си профил във фейсбук:

" В момента се стигна до такава степен, че колкото повече компромати за Борисов и ГЕРБ излизат, толкоз повече губят Българска социалистическа партия, като (единствена) опозиционна мощ. Получи се противоположен резултат. Компромати се събраха доста, освен от Българска социалистическа партия. Пресоли се манджата.

Борисов го усеща и юначен дава газ с джипа по строителните обекти и не му пука, реже лентички на цехове и цехчета, някои за повторно ги открива. И се прегръща с пенсионерки и служащи. Аз съм елементарен, вие сте елементарни...

Имаше наклонност отливът от гласове от ГЕРБ да вкара един народен представител от Демократична България, а Българска социалистическа партия да вкара един повече, в този момент може да се чака единствено еднакъв брой с ГЕРБ. Демократична България може да се размине. Джамбазки ще влезе, тъй като виждат в него бранител на българските ползи, не е йесмен.

Но сегашната обстановка няма да помогне на Борисов за парламентарните избори. Те неизбежно се приближават, предварително и той върви гладко надолу, праволинейно и необратимо. Много ще го боли. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР